Over ons

 

Electro World van Dijk is een gezellig familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat.

 

De winkel mag dan -samen met de uitgebreide webshop- zijn ingericht om de klant optimaal van dienst te zijn, in de werkplaats achter de winkel gebeurt het.

 

Want belt de klant 's ochtends over een wasmachine die het laat afweten, 's middags doet hij het weer.

 

De vaste monteurs van het bedrijf zijn Sander, Richard en Eric. Zij bezorgen en installeren uw wasmachine, droger of televisie en voorzien u van de juiste informatie om de levensduur van het apparaat zo optimaal mogelijk te houden. Willem is regelmatig te vinden in de werkplaats, bijna elke apparaat weet hij te repareren.

  

Tom, de vaste verkoper van de winkel adviseert u graag over de laatste trends en technieken op het gebied van witgoed, inbouwapparatuur en TV en audio.

 

Thomas ook werkzaam bij ons in de winkel, hij is zowel op de weg te vinden als in de winkel. Zijn specialisme laptops en tablets.

  

Hans, de eigenaar van de winkel komt u vaak tegen in de winkel maar draait zijn hand er niet voor om, om te bezorgen en installeren.

 

Electro World van Dijk is gespecialiseerd in verkoop en reparatie van elektrische apparaten. Door onze goede service en thuisbezorgen van de producten hebben wij een grote vaste klantenkring in en rond Reeuwijk. Mensen die op zoek zijn naar een bedrijf dat alles thuisbezorgd en installeert en bij een defect uw apparaat kan repareren, zijn bij ons aan het juiste adres. Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar.

 

Naast het verlenen van service biedt onze service- en reparatiedienst u eveneens de mogelijkheid voor het plaatsen en/of vervangen van keuken inbouwapparatuur.