Reparatie

Electro World van Dijk is uw hulp bij defecte apparaten. Snel en vakkundig kunnen wij uw apparatuur repareren.

Wij repareren uw wasautomaat, droger, vaatwasser, magnetron, oven, kookplaat of koelkast met onze witgoed reparatie service.

Uw TV, Smartphone, Computer of Audio apparatuur of andere apparatuur met een stekker kunnen wij vakkundig repareren bij onze bruingoed reparatie technische dienst.

Reparatie witgoed

 

Grote witgoed apparaten zoals wasmachines en drogers repareren wij gewoon bij u thuis. Wij hebben 4 servicebussen rondrijden om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij repareren in de regio: Gouda, Zoetermeer, Pijnacker, Benthuizen, Bleiswijk, Moerkapelle, Zevenhuizen, Hazerswoude Dorp, Reeuwijk, Boskoop, Waddinxveen, Bodegraven, Driebruggen, Waarder, Nieuwerbrug, Moordrecht, Haastrecht, Stompwijk.

Wij hebben een zeer grote voorraad onderdelen om deze apparaten snel bij u te repareren.

 

U geeft de reparatie telefonisch door aan ons door te bellen met telefoonnummer 0182-393366 of vul een reparatieverzoek in op deze pagina en geeft het soort apparaat door en de klacht, wij maken dan met u een afspraak voor reparatie. Wij hanteren vaste bedragen voor elk bezoek dat onze monteurs bij u brengen.

Wij zijn gespecialiseerd in de merken: Miele, Bosch, Siemens, AEG, Zanussi, Atag, Etna, Pelgrim, Samsung en diverse andere merken. 

Mocht na monteursbezoek blijken dat het apparaat niet te maken is, dan bent u het starttarief aan ons verschuldigd. Koopt u bij ons een nieuw apparaat, dan krijgt u een korting van €40,-.

 

Reparatie Tarieven  
Starttarief incl. 15 minuten arbeid,

apparaat geleverd door van Dijk

€ 59,00

Starttarief incl. 15 minuten arbeid,

apparaat niet geleverd door van Dijk

€ 79,00

Na 15 minuten arbeid per kwartier

€ 25,00

Reparatie bruingoed

Wij repareren deze apparaten in onze eigen technische dienst, u kunt deze apparaten langsbrengen voor reparatie.

Wij repareren bijna alle TV en audio merken zelf in onze eigen technische dienst. Hiervoor hebben wij eigen gereedschappen en  een grote voorraad onderdelen.

Wij herstellen deze apparaten zo snel mogelijk en doen indien de kosten hoger zijn dan de prijsopgavegrens u eerst een prijsopgave.

Gaat u niet akkoord met de prijsopgave, dan brengen wij de onderzoekskosten in rekening en eventuele ophaal- en bezorgkosten van apparaat.

Reparatie Tarieven

   

Apparaat

Prijsopgavegrens Onderzoekskosten
 TV

€ 100,00

 € 40,00

Audio / Video apparatuur

€ 100,00

€ 40,00

Computer apparatuur

€ 100,00 

€ 40,00

Overige apparatuur

 

€ 100,00 

 

€ 40,00